Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Print

Events

Event 

Title:
Teatru si jonglerii cu foc in cadrul STUDENTFEST
When:
20.05.2016 21.00 h
Where:
Piaţa Libertăţii - Timisoara
Category:
Casa de Cultură a Studenţilor Timişoara

Description

Invitatie la spectacol in aer liber la Timisoara! O inedita reprezentatie de teatru si jonglerii cu foc va avea loc in Piata Libertatii.

The Last Steampunk Waltz” prezinta ciocnirea dintre doua idei opuse, in viata de zi cu zi, folosind ca exemplu un cuplu de indragostiti condusi de idei, interese si planuri de viitor diferite, care se chinuie, totusi, sa-si adapteze relatia noilor timpuri.

Ne intoarcem putin in timp si spatiu, mai exact in Anglia Victoriana a inceputului de secol XIX, in plina Revolutie Industriala. Pe de-o parte, ii avem pe cei care se adapteaza cu usurinta avalanselor de idei noi si inovatii tehnologice, cum ar fi masinariile pe baza de abur, care inlocuiesc incet-incet muncitorii din fabrici, promitand un stil de viata mai usor si un viitor stralucit. Fiecare om care dispune de ceva avere si care este interesat de stiinte e incurajat de catre aceasta noua mentalitate sa acumuleze informatii despre tot ceea ce-l inconjoara. Pe de alta parte, cum istoria ne-a dovedit de atatea ori, ii avem pe cei mai conservatori, care refuza orice e nou, vazandu-l ca pe ceva cu potential periculos si preferand ca lucrurile sa ramana ca inainte„, este prezentat spectacolul.

Evenimentul va avea loc in data de 20 mai, dupa lasarea serii, in jurul orelor 21.00, in cadrul StudentFest, un festival cu o traditie de 25 de ani de promovare a artei si culturii in randul timisorenilor.

StudentFest, ajuns acum la cea de-a 25-a editie se va desfasura, la Timisoara, in perioada 19-28 mai a.c. Vor fi 100 de evenimente culturale pentru publicul larg pe nu mai putin de 15 domenii artistice. Nu vor lipsi teatrul, arhitectura, pictura, arta stradala, fotografia, sculptura, muzica, dansul, dar si literatura, grafica ori ceramica.

La toate evenimentele din cadrul StudentFest intrarea este libera.

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Piaţa Libertăţii
Street:
Piaţa Libertăţii
ZIP:
300086
City:
Timisoara
State:
Timis
Country:
Country: ro

Search the site

logo-engleza-1

Events

<<  October 2020  >>
 Mon  Tue  Wed  Thu  Fri  Sat  Sun 
   
 

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Exchange rate

 

european-cities-marketing-logo

For information about the other programmes financed by the European Union in Romania, as well as for detailed information regarding the membership of Romania in the European Union, please visit the website of the Representation of the European Commission in Romania.
The accuracy and the coherence of this website is the sole responsibility of the Municipality of Timisoara and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna