Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Print

Events

Event 

Title:
Craft Art TM - festival international de bere artizanala
When:
17.08.2018 - 19.08.2018 10.00 h
Where:
Parcul Rozelor - Timişoara
Category:
Timişoara

Description

 

Cei mai buni producatori de bere artizanala vin la Craft Art TM

 

 

Craft Art TM se va desfasura in perioada 17-19 august 2018, in Parcul Rozelor din Timisoara. 

Primul festival international de bere artizanala din Timisoara devine festival cu intrare libera pentru toti cei care doresc sa aiba parte de cea mai interesanta experienta a verii, in Timisoara: patru producatori de bere artizanala din strainatate, sase producatori autohtoni de bere artizanala, un producator de cidru, peste 40 de sortimente de bere artizanala, line up din artisti romani.

Intre 17-19 august, timisorenii vor gasi in Parcul Rozelor cei mai buni producatori de bere artizanala din Romania si din strainatate. Peste 40 de sortimente de bere vor fi prezente la festival, o parte din ele de la producatori straini precum: CAMBA BAVARIA (Germania), FÓTI SÖRFOZDE (Ungaria), FLECKS BIER (Austria), HANSCRAFT&CO (GERMANIA).

Pe langa reprezentantii straini, Craft Art TM reuneste si o parte dintre producatorii romani de bere, in ideea de a incuraja brandurile romanesti si de a le aduce mai aproape de public. Intre 17-19 august, sortimente de soi de la Clinica de Bere, Bereta TM, Zaganu, Klausen Burger, One Beer Later, Aradeana si Harvester (cidru) vor straluci in pahare, asteptandu-i pe toti iubitorii de bere artizanala: ”Am facut o selectie atenta a producatorilor de bere artizanala, pentru ca vrem sa oferim publicului din Timisoara produse de cea mai buna calitate”, spun organizatorii.

Concertele nu vor lipsi: Moonlight Breakfast, Golan, Gojira&Planet H, Grimus, Otherside, Amalia Gaita,  Kosmic Blues, Rammon, Dj UFe, Dj Bully  sunt o parte dintre numele care vor urca pe scena din Parcul Rozelor, pentru deliciul publicului. Iar pe 18 august, Andrei Vulpescu, blogger si autor a trei carti, va fi prezent in locatie de festival pentru a sustine un workshop: Arta Fericirii.

In afara de bere artizanala de soi si muzica buna, va exista si mancare delicioasa, zone interactive si multe surprize participanti.

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Parcul Rozelor
Street:
Acad. Al Borza
ZIP:
300022
City:
Timişoara
State:
Timiş
Country:
Country: ro

Search the site

logo-engleza-1

Events

<<  August 2019  >>
 Mon  Tue  Wed  Thu  Fri  Sat  Sun 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627 

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Exchange rate

 

european-cities-marketing-logo

For information about the other programmes financed by the European Union in Romania, as well as for detailed information regarding the membership of Romania in the European Union, please visit the website of the Representation of the European Commission in Romania.
The accuracy and the coherence of this website is the sole responsibility of the Municipality of Timisoara and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna