Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Print

Events

Event 

Title:
Spectacolul „Artă”
When:
01.09.2018 20.00 h
Where:
Centrul de Arte Diverse Misc. - Timisoara
Category:
Centrul de Arte Diverse Misc.

Description

Centrul de Arte Diverse Misc. găzduiește în 1 septembrie 2018, la ora 20:00 spectacolul „Artă” de Yasmina Reza pus în scenă de trei tineri care studiază actoria în Marea Britanie la Falmouth University.

Spectacolul a avut premiera pe 16 Mai 2018 in Marea Britanie iar acum se va bucura și de publicul din Timișoara.

ARTĂ

de Yasmina Reza

Marc, Sege și Yvan sunt trei prieteni foarte buni, care atunci când se înâlnesc discută, printre altele și despre artă. În acest context, Serge, de profesie medic și un mare iubitor de artă, cumpără un tablou semnat de un pictor în vogă, pentru o sumă foarte mare de bani. Tabloul este o pânză complet albă, traversată de câteva linii albe. Mândru de achiziția făcută, Serge arată tabloul și prietenilor săi. La vederea acestei așa zise opere de artă, Marc este revoltat și îl acuză pe Serge de snobism. În acest moment, izbucnește un conflict, cei doi își aruncă cuvinte grele, iar prietenia lor este pusă sub semnul întrebării.

Distribuție:

Eusebiu-Mihail Tudoroiu

Robert Schein Bogdanov

Tincu Teodor

Intrarea se face pe bază de donație de 10 lei în limita locurilor disponibile.

Falmouth University

Falmouth University a fost înființată în 1902, sub numele de Falmouth School of Art, și a evoluat treptat până ce a dobândit numeroase acreditări și dreptul de a utiliza titlul de University College în 2005. Nu după mult timp, University College Falmouth a anunțat faptul că I s-a acordat dreptul de a funcționa sub statut de Universitate propriu-zisă și că scopul instituției este de a avansa până ce va ajunge una dintre cele 5 universități de top din lume în domeniul artei. Drept urmare, Falmouth University a dobândit reputație internațională în domenii precum arte, design, media și interpretare, având numeroase parteneriate pe teritoriul Marii Britanii, precum și în lume.

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Centrul de Arte Diverse Misc.
Street:
Splaiul Nicolae Titulescu nr. 13
ZIP:
300010
City:
Timisoara
Country:
Country: ro

Search the site

logo-engleza-1

Events

<<  August 2020  >>
 Mon  Tue  Wed  Thu  Fri  Sat  Sun 
       1  2
  3  4  5  6  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Exchange rate

 

european-cities-marketing-logo

For information about the other programmes financed by the European Union in Romania, as well as for detailed information regarding the membership of Romania in the European Union, please visit the website of the Representation of the European Commission in Romania.
The accuracy and the coherence of this website is the sole responsibility of the Municipality of Timisoara and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna