Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Print

Events

Event 

Title:
Tur de Arhitectură ediția 4
When:
01.06.2019 - 28.07.2019 10.00 h
Where:
Timisoara - Timisoara
Category:
Timişoara

Description

Dacă vremea o va permite, fiecărui traseu cultural îi va reveni un sfârșit de săptămână (sâmbătă și duminică). Astfel, înscrierile pentru fiecare traseu adresat tinerilor și adulților vor avea loc începând cu ziua de luni a săptămânii în care acesta urmează să fie parcurs. Înscrierile la tururile destinate copiilor sunt deschise. Locurile se alocă în funcție de ordinea înscrierii.

Vă invităm să vizitați website-ul proiectului și să vă abonați la fiecare tur pentru a fi anunțați în momentul în care vă puteți înscrie la tururi. Participarea este gratuită și are loc doar în urma înscrierii pe www.turdearhitectura.ro, în limita locurilor disponibile/tur.

Tur de arhitectură 2019 este un proiect cultural organizat de Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiş și este finanțat din taxa de timbru de arhitectură.

Venue

Loc de desfășurare:
Timisoara
Street:
diverse locatii
ZIP:
6
City:
Timisoara
State:
RO

Search the site

logo-engleza-1

Events

<<  January 2021  >>
 Mon  Tue  Wed  Thu  Fri  Sat  Sun 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Exchange rate

 

european-cities-marketing-logo

For information about the other programmes financed by the European Union in Romania, as well as for detailed information regarding the membership of Romania in the European Union, please visit the website of the Representation of the European Commission in Romania.
The accuracy and the coherence of this website is the sole responsibility of the Municipality of Timisoara and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna