EMail Print

Events

Event 

Title:
Timisoara Design Days - "Home"
When:
20.11.2020 - 29.11.2020 10.00 h
Where:
Centrul Multifuncțional Bastion - Timişoara
Category:
Timişoara

Description

design-media

Timișoara Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare a creaţiilor designerilor autohtoni, înființată în 2018 în parteneriat cu Cluj Design Days. 

Acesta este un an al schimbării. Trecem prin tranziția către un nou mod de a trăi. Cum va arăta această nouă lume... încă nu știm, dar rolul designerilor este de a încerca să răspundă la aceste incertitudini. În această tranziție, scopul designerului este să exploreze soluții alternative printr-o gândire laterală, creativă și umanistă.

Expoziția Timișoara Design Days 2020 este despre ACASĂ, locul în care ne-am petrecut cu toții majoritatea timpului în acest an; o expoziție curatoriată cu obiectele care ne conturează tabieturile, activitățile și anumite ipostaze de relaxare.

Anul acesta ne-am propus să explorăm obiectele de design special concepute pentru a crește starea de confort si wellbeing în casă. Este o situație inedită în care trebuie să găsim soluții de entertainment și de ocupat timpul în propriile noastre spații. O perioadă în care căutăm soluții inovative de a ne contura confortul de acasă mai mult ca niciodată.

În același timp, expoziția 'HOME' explorează felul în care situația actuală a conturat creativitatea designerilor autohtoni și modul în care creațiile lor s-au metamorfozat într-o perioadă cu totul unică și particulară din viețile noastre.

Program de vizitare:
Luni-Vineri: 10 - 18
Sâmbăta - Duminică: 12 - 18

Venue

Loc de desfășurare:
Centrul Multifuncțional Bastion
Street:
str. Hector nr. 4 - Bastionul Maria Theresia
ZIP:
300070
City:
Timişoara
State:
Timiş
Country:
Country: ro