Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Print

Events

Event 

Title:
Timisoara Design Days - "Home"
When:
20.11.2020 - 29.11.2020 10.00 h
Where:
Centrul Multifuncțional Bastion - Timişoara
Category:
Timişoara

Description

design-media

Timișoara Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare a creaţiilor designerilor autohtoni, înființată în 2018 în parteneriat cu Cluj Design Days. 

Acesta este un an al schimbării. Trecem prin tranziția către un nou mod de a trăi. Cum va arăta această nouă lume... încă nu știm, dar rolul designerilor este de a încerca să răspundă la aceste incertitudini. În această tranziție, scopul designerului este să exploreze soluții alternative printr-o gândire laterală, creativă și umanistă.

Expoziția Timișoara Design Days 2020 este despre ACASĂ, locul în care ne-am petrecut cu toții majoritatea timpului în acest an; o expoziție curatoriată cu obiectele care ne conturează tabieturile, activitățile și anumite ipostaze de relaxare.

Anul acesta ne-am propus să explorăm obiectele de design special concepute pentru a crește starea de confort si wellbeing în casă. Este o situație inedită în care trebuie să găsim soluții de entertainment și de ocupat timpul în propriile noastre spații. O perioadă în care căutăm soluții inovative de a ne contura confortul de acasă mai mult ca niciodată.

În același timp, expoziția 'HOME' explorează felul în care situația actuală a conturat creativitatea designerilor autohtoni și modul în care creațiile lor s-au metamorfozat într-o perioadă cu totul unică și particulară din viețile noastre.

Program de vizitare:
Luni-Vineri: 10 - 18
Sâmbăta - Duminică: 12 - 18

Venue

Loc de desfășurare:
Centrul Multifuncțional Bastion
Street:
str. Hector nr. 4 - Bastionul Maria Theresia
ZIP:
300070
City:
Timişoara
State:
Timiş
Country:
Country: ro

Search the site

logo-engleza-1

Events

<<  March 2021  >>
 Mon  Tue  Wed  Thu  Fri  Sat  Sun 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Exchange rate

 

european-cities-marketing-logo

For information about the other programmes financed by the European Union in Romania, as well as for detailed information regarding the membership of Romania in the European Union, please visit the website of the Representation of the European Commission in Romania.
The accuracy and the coherence of this website is the sole responsibility of the Municipality of Timisoara and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna