Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Craft Art TM - festival international de bere artizanala
Cand:
17.08.2018 - 19.08.2018 10.00 h
Unde:
Parcul Rozelor - Timişoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

 

Cei mai buni producatori de bere artizanala vin la Craft Art TM

 

 

Craft Art TM se va desfasura in perioada 17-19 august 2018, in Parcul Rozelor din Timisoara. 

Primul festival international de bere artizanala din Timisoara devine festival cu intrare libera pentru toti cei care doresc sa aiba parte de cea mai interesanta experienta a verii, in Timisoara: patru producatori de bere artizanala din strainatate, sase producatori autohtoni de bere artizanala, un producator de cidru, peste 40 de sortimente de bere artizanala, line up din artisti romani.

Intre 17-19 august, timisorenii vor gasi in Parcul Rozelor cei mai buni producatori de bere artizanala din Romania si din strainatate. Peste 40 de sortimente de bere vor fi prezente la festival, o parte din ele de la producatori straini precum: CAMBA BAVARIA (Germania), FÓTI SÖRFOZDE (Ungaria), FLECKS BIER (Austria), HANSCRAFT&CO (GERMANIA).

Pe langa reprezentantii straini, Craft Art TM reuneste si o parte dintre producatorii romani de bere, in ideea de a incuraja brandurile romanesti si de a le aduce mai aproape de public. Intre 17-19 august, sortimente de soi de la Clinica de Bere, Bereta TM, Zaganu, Klausen Burger, One Beer Later, Aradeana si Harvester (cidru) vor straluci in pahare, asteptandu-i pe toti iubitorii de bere artizanala: ”Am facut o selectie atenta a producatorilor de bere artizanala, pentru ca vrem sa oferim publicului din Timisoara produse de cea mai buna calitate”, spun organizatorii.

Concertele nu vor lipsi: Moonlight Breakfast, Golan, Gojira&Planet H, Grimus, Otherside, Amalia Gaita,  Kosmic Blues, Rammon, Dj UFe, Dj Bully  sunt o parte dintre numele care vor urca pe scena din Parcul Rozelor, pentru deliciul publicului. Iar pe 18 august, Andrei Vulpescu, blogger si autor a trei carti, va fi prezent in locatie de festival pentru a sustine un workshop: Arta Fericirii.

In afara de bere artizanala de soi si muzica buna, va exista si mancare delicioasa, zone interactive si multe surprize participanti.

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Parcul Rozelor
Strada:
Acad. Al Borza
Cod Postal:
300022
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  August 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
   
12131415161718
19202122232425
262728 

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna