Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Expoziţie de pictură Nobody´s Baby
Cand:
12.10.2018 19.00 h
Unde:
Centrul de Arte Diverse Misc. - Timisoara
Categorie:
Centrul de Arte Diverse Misc.

Descriere

Expoziţie de pictură Nobody´s Baby, Noemi-Roswita Hans

Centrul de Arte Diverse Misc. se bucură să vă invite vineri, 12 octombrie 2018, începând cu ora 19, la expoziția de pictură Nobody's Baby de către Noemi-Roswita Hans

Pentru această expoziție, Noemi-Roswita Hans a ales pictura ca mijloc predominant de expresie, cu accent pe pictura acrilică. Pictura poate dezvălui cele mai profunde adevăruri, poate aduce la lumină cele mai strălucitoare nuanțe și articula o complexitate vastă cu o intimitate care este greu de ignorat întrucât stabilește un contact imediat cu observatorul. Un mediu plastic foarte relevant pentru vremurile noastre. Această serie de lucrari se axează pe o explorare detaliată a identității feminine, incluzand trupul, erotismul, mișcările libere ale corpului, fragilitatea și moralitatea alături de investigații în psihologia feminină, camuflate de forme geometrice, linii fluide, obiecte obișnuite și structuri abstracte.

Cu un background în design, practica ei artistică este puternic înrădăcinată într-un joc accentuat de culoare și interes în linie și forme. Culorile sunt deseori asociate cu partea feminină iar liniile și formele geometrice cu partea masculină.

Scopul artistei este să stârnească o curiozitate în jurul acestor două și să creeze o relație simbiotică. Rezultatul este adesea plimbat într-o atmosferă spirituală, evidențiate prin culoare. Deși tablourile arată aparent obiecte sau forme identificabile, ele rămân atmosferice și expresive, construind în mod deliberat mister prin ceea ce rămâne nevăzut.

Noemi Roswita Hans

www.noemiroswitahans.com

www.instagram.com/noemihans

NOBODY’S BABY

Expoziția este realizată cu sprijinul Centrului de Arte Diverse Misc., cu sediul în fosta Fabrică de Țigarete din Timișoara, care își propune revitalizarea culturală a cartierului Iosefin și în același timp susținerea comunității artistice locale.

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Centrul de Arte Diverse Misc.
Strada:
Splaiul Nicolae Titulescu nr. 13
Cod Postal:
300010
Oras:
Timisoara
Tara:
Tara: ro

Cauta in site


tm 2021-2023-sm

Evenimente în Timișoara

<<  Ianuarie 2021  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna