Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Tur de Arhitectură ediția 4
Cand:
01.06.2019 - 28.07.2019 10.00 h
Unde:
Timisoara - Timisoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

Dacă vremea o va permite, fiecărui traseu cultural îi va reveni un sfârșit de săptămână (sâmbătă și duminică). Astfel, înscrierile pentru fiecare traseu adresat tinerilor și adulților vor avea loc începând cu ziua de luni a săptămânii în care acesta urmează să fie parcurs. Înscrierile la tururile destinate copiilor sunt deschise. Locurile se alocă în funcție de ordinea înscrierii.

Vă invităm să vizitați website-ul proiectului și să vă abonați la fiecare tur pentru a fi anunțați în momentul în care vă puteți înscrie la tururi. Participarea este gratuită și are loc doar în urma înscrierii pe www.turdearhitectura.ro, în limita locurilor disponibile/tur.

Tur de arhitectură 2019 este un proiect cultural organizat de Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiş și este finanțat din taxa de timbru de arhitectură.

Locatie

Loc de desfășurare:
Timisoara
Strada:
diverse locatii
Cod Postal:
6
Oras:
Timisoara
Judet:
RO

Cauta in site


tm 2021-2023-sm

Evenimente în Timișoara

<<  Ianuarie 2021  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna