Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Concert Jethro Tull
Cand:
19.02.2017 19.30 h
Unde:
Sala Capitol - Timișoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

O adevărată legendă a muzicii rock, formația va ajunge la Timișoara pe 19 februarie 2017. Concertul va avea loc în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, la ora 19:30.
Jethro Tull s-a format în anul 1967 și de-a lungul anilor a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea. Deși în 2014 fondatorul trupei, Ian Anderson a declarat că Jethro Tull se retrage oficial de pe scena muzicală, lucrurile s-au schimbat. „Jethro Tull performed by Ian Anderson” a revenit în fața fanilor, trupa plecând în acest an în turneu în SUA și Germania.

Pe parcursul evenimentului, publicul se va putea bucura de melodii celebre precum „Thick as a Brick”, „Too Young to Die”, „Aqualung” și multe altele.

Cei care vor să se bucure de concertul de la Timișoara pot să-și cumpere deja bilete. Ele sunt disponibile online, iar prețurile sunt cuprinse între 170 și 380 de lei.

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Sala Capitol
Strada:
Bv. C.D. Loga nr. 2
Cod Postal:
300022
Oras:
Timișoara
Judet:
Timiș
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Mai 2018  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
 
   

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Vremea

Mostly cloudy

24°C

Timișoara

Mostly cloudy

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna