Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Concert Loredana Groza
Cand:
22.03.2017 19.30 h
Unde:
Sala Capitol - Timișoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

Loredana Groza va susţine un concert extraordinar la Timişoara, evenimentul fiind inclus în cadrul turneului naţional „Sentimente de primăvară“,  22 martie, la sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Turneul efectuat de artista născută în data de 10 iunie 1970, la Oneşti, va prezenta publicului din ţară producţia pe care Loredana a lansat-o în toamna anului trecut la Bucureşti, un spectacol cu o desfăşurare impresionantă de forţe care parcurge marile sale hituri, include peste 10 look-uri speciale ale artistei şi zeci de oameni implicaţi în producţie. În fiecare an, Loredana aduce o nouă tematică originală prin spectacolele sale de la Sala Palatului. După concertele „Magic” (2013), „Reveria” (2014) şi „Imaginarium” (2015), artista a susţinut show-ul „Sentimente”, în luna noiembrie a anului trecut, care reprezintă o altă etapă în cariera artistei. Tematica va fi promovată în continuare, iar producţia concertului de la Sala Palatului va fi adaptată pentru turneul naţional. Spectacolul „Sentimente” a deschis poarta către inima şi sufletul artistei, care şi-a expus încă o dată povestea prin muzică. Spectatorii au călătorit prin viaţa şi activitatea cântăreţei, trecând de la speranţa şi inocenţa copilăriei până la etapa dragostei şi maturitatea profesională şi personală.

 

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Sala Capitol
Strada:
Bv. C.D. Loga nr. 2
Cod Postal:
300022
Oras:
Timișoara
Judet:
Timiș
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Mai 2018  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
 
   

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Vremea

Mostly cloudy

16°C

Timișoara

Mostly cloudy

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna