Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Inscrieri pentru participarea la concertul Asociatiei Culturale TGP
Cand:
20.03.2017 - 09.04.2017 10.00 h
Unde:
Timisoara - Timisoara
Categorie:
Asociaţia Culturală TGP

Descriere

banner

O nouă provocare a Asociației Culturale TGP - album profesionist cu coriști amatori!

Asociația Culturală TGP a obișnuit deja timișorenii cu concertele Timișoara Gospel  Project , pregătite în doar zece zile de coriști amatori.

După 12 ediții TGP care au făcut istorie,  Asociația duce aventura muzicală la un nou nivel,  înregistrarea unui album. Piesele cântate vor fi 100% originale, compuse de dirijorul german Dominic Samuel Fritz, inițiatorul fenomenului TGP și președintele Asociației.  Timișorenilor cu ureche muzicală, voce bună și preferabil și experiență corală li se lansează provocarea de a participa la înregistrarea primului album TGP.   

Condiția de participare este prezența la întregul proiect, care se va desfășura în două etape, în week-end-ul 22-23 aprilie și zilnic în perioada 1-9 iulie. Ca la toate proiectele Asociației, nu se fac selecții sau audiții, oricine știe să cânte și e tentat să trăiască experiența de a înregistra într-un studio, alături de un cor mare și entuziast, este așteptat cu drag. Cei interesați găsesc toate informațiile pe site-ul www.asociatia-tgp.ro și tot acolo se fac și înscrierile în perioada 20 martie - 9 aprilie.

 “Vă promit că va fi o aventură pe cinste, cu muzicieni de  excepție și piese special compuse pentru acest cor fenomen. Nu e chiar la îndemâna oricui să-și pună vocea pe un album alături de un band de profesioniști și soliști spectaculoși.  Sper să ni se alăture cât mai mulți cântăreți timișoreni!”, a declarat Dominic Samuel Fritz.

Dirijorul și band-ul format din intrumentiști  timișoreni profesioniști cunoscuți și apreciați, a început deja înregistrările. Organizatorii plănuiesc  și un concert de lansare a albumului în toamnă , deci coriștii vor avea ocazia de a cânta și live ulterior.

Locatie

Loc de desfășurare:
Timisoara
Strada:
diverse locatii
Cod Postal:
6
Oras:
Timisoara
Judet:
RO

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Mai 2018  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
 
   

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Vremea

Mostly cloudy

16°C

Timișoara

Mostly cloudy

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna