Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Expoziție fotografie - „Timișoara de azi și de ieri”
Cand:
12.04.2017 - 31.05.2017 10.00 h
Unde:
Centrul de Informare Turistică Timişoara - Timişoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

Dani Amariei a început de aproximativ doi ani un proiect prin care pozele vechi, prăfuite și pe care le caută îndelung, sunt aduse în actualitate. Cum? Simplu. După ce le găsește le imprimă, dacă nu sunt deja pe hârtie fotografică, și merge în locul din Timișoara unde au fost ele realizate atunci, pe vremea lor. Găsește locul, același loc, le poziționează „la dungă”, iar apoi recompune fotografia, cu o poză făcută în perioada interbelică sau la revoluție și un clișeu al său, din zilele noastre. Dani Amariei face de fapt o poză în poză, un salt în timp, de zeci de ani, același loc, dar alte vremuri…

Vor fi expuse în jur de 20 de lucrări, dintre care opt nu au fost puse pe internet. Câteva dintre cele care nu „au văzut” încă internetul vi le prezentăm astăzi. Lucrările sunt din perioada interbelică și din perioada Revoluție din Decembrie 1989, din centrul Timișoarei, Piața Victoriei, Libertății și alte locuri.
Puteți vedea în în premieră fotografii cu o nuntă de mototcicliști, din vremuri vechi, la biserica romano-catolică din Piața Traian sau un soldat vâslind pe Bega. Sau o plimbare a unei femei cu un copil prin Piața Victoriei, atunci când Opera avea pe fațada sa cele două statui.

Image may contain: 1 person, outdoor and text

 

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Centrul de Informare Turistică Timişoara
Strada:
Alba Iulia nr. 2
Cod Postal:
300077
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Mai 2018  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
 
   

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Vremea

Cloudy

25°C

Timișoara

Cloudy

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna