Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Transmisie live - tradiţionalul concert de vară André Rieu
Cand:
23.07.2017 16.45 h
Unde:
Colegiul Naţional de Artă "Ion Vidu" - Timişoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

Duminică 23 iulie ora 16:45, D'STARS prezintă la Sala de concerte "Ion Vidu" din Timişoara, tradiţionalul concert de vară de la Maastricht cu André Rieu.

 

2017 este un an special pentru André Rieu, se împlinesc 30 de ani de când Regele Valsului şi-a înfiinţat a sa 'Johann Strauss Orchestra'. Au început ca un grup restrâns de muzicieni, care se întâlneau să repete în sala de clasă în care învăţa copilul lui André, neştiind că într-o bună zi, vor umple săli de concerte şi stadioane întregi din întreaga lume. Ce traseu fabulos !

Vă invităm să trăiţi o nouă experienţă muzicală de neuitat, cu durata de 3 ore (concertul include o pauză de 15 minute), oferită de maestrul André Rieu, împreună cu 'Johann Strauss Orchestra', ansamblu format din 60 de muzicieni. Invitatul special al serii va fi renumitul artist american David Hasselhoff, un vechi prieten al lui André.

Rezervaţi-vă cel mai bun loc în sala de proiecţie, şi bucuraţi-vă de această nouă demonstraţie de magie muzicală, în oraşul natal al lui André Rieu.

Aşa cum publicul fidel acestor concerte cu André Rieu transmise prin satelit îşi aminteşte, an de an acestea s-au difuzat sâmbătă seara începând cu ora 21 ora României, acestea terminându-se la o oră târzie, mult după miezul nopţii. Anul acesta D'STARS iese în întâmpinarea doleanţelor publicului, aşa încât oferă spre vizionare transmisia de duminică după-amiază, mult mai potrivită pentru categoriile de public cu vârsta mai înaintată.

Biletele costă 45 lei, şi se pot cumpăra zilnic de la casieria Cinema Timiş, în intervalul orar 15-19.
Informaţii la tel: 0734-776.035
În ziua concertului, biletele se vând doar la Sala de concerte "Ion Vidu", începând cu ora 16.

Vă aşteptăm !


D'STARS
Timişoara

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Colegiul Naţional de Artă "Ion Vidu"
Strada:
Cluj
Cod Postal:
300086
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Mai 2018  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
 
   

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Vremea

Mostly cloudy

16°C

Timișoara

Mostly cloudy

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna