Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Piesa de teatru - PACE ÎN ITACA (BÉKE ITHAKÁBAN)
Cand:
18.11.2017 19.00 h
Unde:
Sala Mare a Teatrului Maghiar - Timişoara
Categorie:
Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely"

Descriere

Vineri 18 noiembrie 2016, 19:00, Sala Mare

PACE ÎN ITACA (BÉKE ITHAKÁBAN) de Márai Sándor, regia Boris Liješević

Distribuţie: Aszalos GézaBalázs AttilaBandi András ZsoltBorbély B. EmíliaCsata ZsoltKiss AttilaKocsárdi LeventeMagyari EtelkaSimó EmeseTokai Andrea, Ida Jarcsek-Gaza

Despre ce ar putea fi romanul lui Márai Sándor, Pace în Itaca? Pe de o parte despre poveștile mitologice cu Ulise, Penelopa, Menelau și Elena? Dar ar putea fi la fel de bine și despre creștinism, despre comunism, democrație și liberul arbitru. Este o poveste despre mituri și mesajul lor universal. Pace în Itaca deschide o lume decadentă, care se află la un pas se la demolare totală. Zei diabolici, eroi uitați de mult și lumea lor care se îndreaptă către un apus inevitabil. Viitorul din Pace în Itaca este prezentul nostru, realitatea noastră cu de toate, bune și rele. Pace în Itaca este o poveste cu rădăcini antice, scrisă în a doua parte a secolului XX, dar înfiptă parcă în realitățile secolului XXI.

Bilete: 20/10 lei la casierie luni-vineri ora 16-19 şi înainte de începerea spectacolelor sau prin www.biletmaster.ro  Se asigură traducere în limba română.

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Sala Mare a Teatrului Maghiar
Strada:
Alba Iulia nr. 2
Cod Postal:
300085
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Octombrie 2018  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Vremea

Mostly cloudy

18°C

Timișoara

Mostly cloudy

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna