Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
MAGHIAR (MAGYAR)
Cand:
22.11.2017 19.00 h
Unde:
Sala Mare a Teatrului Maghiar - Timişoara
Categorie:
Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely"

Descriere

Marţi 22 noiembrie 2016, 19:00, Sala Mare

MAGHIAR (MAGYAR) – coproducţie cu teatrul Kosztolányi Dezső din Subotica, regia Urban Andras

Distribuţie: Borbély B. EmíliaCsata ZsoltÉder Enikő,Lőrincz RitaSimó Emese, Czumbil Orsolya,Kiss Anikó, Kucsov Boris, Mikes Imre Elek, Nagyabonyi Emese

Limba în care vorbim este singurul lucru palpabil. Minoritățile etnice sunt definite în raport cu minoritatea din care fac parte, cu populaţia majoritară, și nu în ultimul rând, cu ţara maternă. Ele nu pot deveni altfel, pentru că li se reaminteşte încontinuu, din toate părţile şi în mod accentuat, că trebuie să fie ceea ce sunt. Pentru că sunt diferite de majoritate şi au simţul obligaţiei faţă de identitatea proprie, minorităţile etnice sunt confruntate cu identitatea care le-a fost desemnată – atât de câtre comunitatea majoritară străină, cât și de câtre comunitatea minoritară proprie. Minoritățile nu pot fi diferite. Iar exact prin acest paradox devin altfel. Ele sunt, de fapt, metafora “altfelului”. Oameni care nu aparțin pe deplin niciunui loc. Şi care nu au o casă proprie. În același timp, își creează viziunea despre lume prin prisma complexul propriu de inferioritate și de superioritate. Subordonat, dar care se crede superior. Individul care încearcă să fie acceptat, dar totodată să rămână altfel.

Bilete: 20/10 lei la casierie luni-vineri ora 16-19 şi înainte de începerea spectacolelor sau prin www.biletmaster.ro  La acest spectacol nu se asigură traducere.

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Sala Mare a Teatrului Maghiar
Strada:
Alba Iulia nr. 2
Cod Postal:
300085
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Octombrie 2018  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Vremea

Mostly cloudy

17°C

Timișoara

Mostly cloudy

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna