Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Noroc cu laptele- spectacol-lectură
Cand:
21.11.2017 18.00 h
Unde:
Biblioteca Centrală Universitară Eugen Todoran - Timişoara
Categorie:
Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely"

Descriere

 

Noroc cu laptele, spectacol-lectură

 

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara vă invită la un nou spectacol-lectură din seria Teatru la bibliotecă. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran”. Vă dăm întâlnire marți, 21 noiembrie 2017, la ora 18.00, în Aula BCUT (Bd. Vasile Pârvan, nr. 4A) la Noroc cu laptele, după Neil Gaiman.

Ceea ce ar fi putut fi o banală ieșire pentru a cumpăra lapte se transformă într-o… aventură din care planeta întreagă are de câștigat. Noroc cu laptele este un spectacol-lectură pentru copii şi adulţi, o invitaţie de a pătrunde în lumea fantastică pe care un tată şi fiicele sale o creează în jurul unei întâmplări comune.

Distribuția reunește liceeni și studenți. Interpretează: Maria Bujancă, Flavia Mioc, Bety Pisică și Radu Trică. Regia spectacolului poartă semnătura lui Victor Dragoș.

Coordonarea programului este asigurată de Daniela Șilindean și Eleonora Ringler-Pascu.

Proiectul educațional Teatru la bibliotecă vizează familiarizarea publicului cu dramaturgia contemporană, așa cum se reflectă ea în repertoriul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, și se bazează pe implicarea tinerilor (elevi și studenți) în crearea spectacolelor-lectură. Parteneriatul cu BCUT„Eugen Todoran” a fost inițiat în urmă cu șase ani.

Spectacolul se desfășoară în limba română, iar intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Persoană de contact: Daniela Șilindean, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Biblioteca Centrală Universitară Eugen Todoran
Strada:
Bv. Vasile Pârvan nr. 4
Cod Postal:
300079
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Octombrie 2018  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Vremea

Mostly cloudy

17°C

Timișoara

Mostly cloudy

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna