Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Târgul Gaudeamus Timișoara
Cand:
13.06.2018 - 17.06.2018 11.00 h - 21.00 h
Unde:
Piaţa Libertăţii - Timisoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

În plin an Centenar, Caravana Gaudeamus revine la Timișoara pentru ediția cu numărul 10! 100 de ani ai României, 90 de ani de Radio România și revenirea în viitoarea Capitală Culturală Europeană 2021, sunt, fiecare în sine, un motiv de sărbătoare. Așadar, Radio România vă aşteaptă între 13 și 17 iunie, în Piața Libertății, la un adevărat festin literar, pe măsura momentelor istorice pe care le aniversăm în acest an.

Sărbătoarea cărții, reluată la cererea publicului timișorean, este organizată de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio Timișoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, și vă așteaptă peste câteva zile cu o ofertă de nerefuzat:

 

  • Cele mai prestigioase edituri din România
  • Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată și variată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările.
  • Importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor
  • Standul Centenar România, cu o bogată selecție de volume dedicate acestui moment istoric, care pot fi studiate aici și achiziționate de la standurile participanților
  • Tombola Gaudeamus, cu premii extrem de atractive – două tablete și un laptop oferite de IndECO Grup
  • Concursul „Lectura la doi pași”, adresat liceenilor și organizat de Radio România Timișoara, reprezentând etapa zonală a Concursului Național de Lectură „Mircea Nedelciu”
  • Campania de donaţii „Cărţile se întorc acasă”, prin intermediul căreia volumele donate la târg, de către vizitatori, ajung prin intermediul Radio România în biblioteci publice din această zonă a țării.

 

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 13 iunie, la ora 12.00, și va fi precedată de o conferință de presă care se va desfășura începând cu ora 11.30, în incinta târgului.

Programul de vizitare, adaptat zilelor lungi de vară, este următorul: miercuri – vineri, între orele 11.00 și 21.00, sâmbătă, între orele 10.00 și 21.00 și duminică, între orele 10.00 și 18.00. Intrarea este liberă.

Târgul Gaudeamus Timișoara – un eveniment organizat de Radio România

Parteneri: BRD Groupe Société Générale și IndEco Grup

Parteneri media: Agenda, Agenția de presă Rador, mediaTRUST, Publi Tim și Timiș online – www.tion.ro

Pentru detalii suplimentare privind această ediţie a Târgului GAUDEAMUS Timișoara, vă rugăm să accesaţi PROGRAMUL Gaudeamus Timișoara,  dar și website-ul www.gaudeamus.ro sau să vă adresaţi Secretariatului GAUDEAMUS.

Persoană de contact: Connie Chifor (tel. 0745 109 649, e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Piaţa Libertăţii
Strada:
Piaţa Libertăţii
Cod Postal:
300086
Oras:
Timisoara
Judet:
Timis
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Ianuarie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
 
   

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna