Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Festivalul Minorităților Etnice
Cand:
23.09.2018 14.00 h
Unde:
Parcul Rozelor - Timişoara
Categorie:
Primăria Municipiului Timișoara

Descriere

Festivalul Minorităților Etnice  Ediția a V-a

Primăria Municipiului Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, împreună cu Consiliul Consultativ al Minorităţilor Naţionale, organizează în data de 23 septembrie 2018 cea de-a V-a ediție a Festivalului Minorităţilor Etnice din Timişoara.

Actiunea reuneste artisti ce reprezinta etniile din Timisoara, valorificand atat folclorul, cat si forme variate de manifestare artistica. 

Se vor organiza si ateliere mestesugaresti si prezentari gastronomice in Parcul Rozelor din Timisoara, spatiu ce va gazdui si programul artistic. 

Evenimentul debuteaza la ora 13 cu parada artistilor prezenti, care va strabate Piata Victoriei din Timisoara, pentru a poposi in Parcul Rozelor, unde la ora 14 va avea loc deschiderea oficiala, urmata de degustarea produselor gastronomice si de programul artistic.

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Parcul Rozelor
Strada:
Acad. Al Borza
Cod Postal:
300022
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Iunie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna