Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Expozitie foto Antoni Gaudi
Cand:
01.11.2018 - 13.11.2018 10.00 h
Unde:
Centrul Multifuncțional Bastion - Timişoara
Categorie:
Asociaţia Via Rumania Cultura

Descriere

 

Expozitie foto Antoni Gaudi la Timisoara

 

Asociatia Via Rumania Cultura anunta organizarea expozitiei foto Antoni Gaudi la Timisoara.

Antoni Gaudí (Reus 1852 – Barcelona 1926) este recunoscut ca unul dintre cei mai importanti arhitecti din istorie. Operele sale din orasul Barcelona – Sagrada Familia, Parcul Güell, La Pedrera, Casa Milŕ, Casa Güell etc) sunt vizitate de sute de mii de oameni in fiecare an si reprezinta un adevarat magnet turistic pentru capitala catalana.

Gaudí s-a inspirat din natura si din formele naturale pentru a-si crea opera. Intr-un moment foarte agitat in lumea artistica europeana, cu tendinte extraordinar de diferite, care cautau noi limite pentru expresia artistica, Gaudí a ales un drum propriu, in linie cu Modernismul Catalan, care n-a fost inteles de cetatenii Barcelonei dar care s-a bucurat de sprijinul burgheziei.

Opera lui Gaudí este universala, si apreciata de toata lumea. Din acest motiv, Via Rumania Cultura, in colaborare cu Bazilica Sagrada Família, Parcul Güell, Casa Batlló si Fundació Catalunya La Pedrera aduce la Timisoara cea mai completa expozitie fotografica despre Gaudí prezentata vreodata in Romania, pentru a arata arta, arhitectura si frumusetea operei lui tuturor interesati.

Expozitia va fi deschisa din 1 noiembrie pana in 13 noiembrie, in Centrul Multifunctional Bastion, la Bastionul Therezia. Se vor organiza ateliere de arta plastica si de mozaic, si vizite ale scolilor si ale grupilor organizate.

Locatie

Loc de desfășurare:
Centrul Multifuncțional Bastion
Strada:
str. Hector nr. 4 - Bastionul Maria Theresia
Cod Postal:
300070
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Aprilie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna