Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Proiectie -Andre Rieu – Concert de Anul Nou din Sydney 2019
Cand:
12.01.2019 18.00 h
Unde:
Sala Capitol - Timișoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

Andre Rieu – Concert de Anul Nou din Sydney 2019 - Regele valsului Andre Rieu va aduce in fata milioanelor de fani din toata lumea concertul sau de Anul Nou inregistrat live în Sydney, Australia.

O seara magica plina de muzica si dans, cu melodii de spectacol, muzica clasica si atmosfera festiva inegalabila.

Dintre momentele de maximă frumusețe pe care concertul le conține, trebuie menționate Compania Australiană de Dans, prezentă cu un vals sincron în 40 de perechi, prestația celor 30 de membri ai Ansamblului de Cimpoieri și Toboșari ai Poliției Federale Australiene din Canberra, cât și revenirea pe scenă după concediul maternal, a superbei cântărețe australiene Mirusia Louwerse.

Prețul biletelor este de 45 lei, acestea putând fi cumpărate de la casieria Sălii „Capitol”, de luni până vineri, în intervalul orar 15.00 – 19.00. În ziua concertului, biletele se vând începând cu ora 17.00.

 

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Sala Capitol
Strada:
Bv. C.D. Loga nr. 2
Cod Postal:
300022
Oras:
Timișoara
Judet:
Timiș
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Iunie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna