Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
EXIT
Cand:
14.01.2019 19.00 h
Unde:
Sala Mare a Teatrului Maghiar - Timişoara
Categorie:
Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely"

Descriere

Luni, 14 ianuarie, 19:00, Sala Mare

EXIT, regia Schilling Árpád, text bazat pe improvizațiile actorilor

Undeva în Marea Britanie câțiva imigranți sunt închiși în clădirea unui teatru dezafectat. Au sosit din diverse țări din Europa de Est. Cei de afară le-au promis că totul se va rezolva și le-au spus că tot ce trebuie să facă este să aștepte. Spectacolul este coprodus cu Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad și Teatrul Național din Sombor (Serbia), se joacă în română, maghiară, engleză și sârbă și vorbește despre stereotipuri: Ce credem despre reflexele și obiceiurile noastre, despre tiparele noastre de comportament moștenit sau dobândit, despre lipsa noastră de încredere, prejudecățile, temerile și dorințele noastre? Traducere prin supratitrare. Biletele costă 24/12 lei și se pot lua la casierie sau online prin www.biletmaster.ro. Informații și rezervări: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 0752111803. Durata: o oră 50 minute.

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Sala Mare a Teatrului Maghiar
Strada:
Alba Iulia nr. 2
Cod Postal:
300085
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Iunie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna