Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
UN_dead. O piesă mortală despre Béla Lugosi
Cand:
22.02.2019 19.00 h
Unde:
Sala Studio a Teatrului Maghiar - Timişoara
Categorie:
Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely"

Descriere

Vineri, 22 februarie, 19:00, Studio

SPECTACOL INVITAT: „UN_dead. O piesă mortală despre Béla Lugosi”, Asociația Barboncás din Szeged

„Şi-a cărat sicriul în spate, s-a împiedicat şi a căzut în el.”

Înfiorător de palpitanta poveste a contelui Dracula, strigoiul renumit, este de fapt povestea unui băiat maghiar pornit în lume în căutarea norocului. Spectacolul „UN_dead” îl invocă pe Lugosi Béla, interpretul legendar al lui Dracula, decedat în urmă cu 60 de ani, cu diferite tehnici ale teatrului de marionete. „Piesa mortală” ne dezvăluie viaţa actorului în nouă scene animate. Mai precis, în nouă scene, „moartea”, în calitate de mânuitor de păpuşi va dezveli rolurile personajului invocat. Această ceremonie de „îmbălsămare a mortului” îl va curăţa pe decedatul Lugosi de rolurile sale artistice, sociale şi umane, pentru a dezvălui ce se află dedesupt. Spectacolul regizat şi interpretat de Kiss Ágnes din Szeged este un spectacol de păpuşi pentru adulţi, recomandat spectatorilor peste 16 de ani.

Traducere în română prin supratitrare. Biletele costă 16/8 lei și se pot lua la casierie sau online prin www.biletmaster.ro. Informații și rezervări: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 0752111803. Durata: o oră

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Sala Studio a Teatrului Maghiar
Strada:
Alba Iulia nr. 2
Cod Postal:
300085
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  August 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
   
12131415161718
19202122232425
262728 

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna