Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Insomniacii
Cand:
18.03.2019 19.00 h
Unde:
Opera Națională Română dinTimișoara - Timișoara
Categorie:
Opera Națională Română din Timişoara

Descriere

 

Insomniacii, in premiera la Timisoara

 

Trei vedete din celebrul sitcom romanesc Las Fierbinti vin, in premiera, la Timisoara cu o comedie scrisa chiar de primul scenarist al acestui serial, Mimi Branescu: Insomniacii. Cei trei insomniaci, Leonid Doni, Gheorghe Ifrim si Marius Chivu, vor juca spectacolul luni, 18 martie 2019, de la ora 19, pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara.

Comedia „Insomniacii”  aduce in fata spectatorilor ”trei indivizi, trei caractere diferite care se intalnesc intr-un parc, intr-o noapte. Desi discutiile lor par banale, suferinta lor este sincera. Insomniacii este un spectacol despre conditia umana, un spectacol pe cat de comic, pe atat de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie si dragoste. O comedie despre banalitatea vietii si drama conditiei umane, despre oameni ratacind in absurd, care se agata de ganduri revelatoare, oricat de caraghioase, in speranta iesirii din anonimat. Trei nebuni care se intalnesc noaptea in parc, pentru ca, la fel ca multi dintre noi, sufera de insomnie. Dorinta iesirii din anonimat, din banalitatea vietii si a conditiei umane dramatice, ii coduc la o serie de aberatii nascute din ganduri revelatoare si rataciri in absurd, intr-un dialog amuzant despre… povestea lui Harap-Alb, extraterestri, oameni-paianjeni, descoperiri si alte asemenea.

Spectacolul este demonstratia perfecta a faptului ca, in miscarea sa browniana, universul interior al fiecaruia, indiferent de legile absurde care il guverneaza, se poate ciocni de altele, asemenea, avand ca efect nu un impact cutremurator, ci un imprevizibil umor de situatie. O comedie nebuna cu si despre nebuni si nebunie”, dezvaluie autorul.

Bilete, cu preturi de 80/70/60 lei, s-au pus in vanzare la Agentia Operei.

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Opera Națională Română dinTimișoara   -   Site
Strada:
Strada Mărășești nr. 2
Cod Postal:
300086
Oras:
Timișoara
Judet:
Timiș
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Mai 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  
  

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna