Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
FESTIVALUL BAROC TIMISOARA
Cand:
19.05.2019 19.00 h
Unde:
Biserica romano-catolică Elisabetin - Timișoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

FESTIVALUL BAROC TIMISOARA 2019

Asociația Festivalul Baroc Timișoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara și Asociația Timișoara Capitală Culturală 2021 oferă publicului timișorean o nouă stagiune de muzică veche în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Baroc Timișoara.

Primul recital din cadrul Stagiunii de Muzică Veche a Festivalului Baroc Timișoara ed. a VIII-a 2019 se va desfășura duminică 19 mai 2019 cu începere de la ora 19:00 în cadrul Bisericii Romano-Catolice din Elisabetin. Programul acestui recital va cuprinde pagini inedite de muzică pentru flaut baroc și teorbă, compuse în secolele XVII-XVIII.

Protagoniștii acestui recital sunt Dumitru Palagniuc (MD/RO) la flaut baroc și Caius Hera la teorbă (instrument baroc din familia lăutei). 
Intrarea la evenimentele din cadrul Stagiunii de Muzică Veche a Festivalului Baroc Timișoara ed. a VIII-a, 2019 este liberă. Donațiile pentru întreținerea și renovarea bisericii Romano-Catolice din Elisabetin sunt binevenite.
 
--
Caius Hera
Președintele Asociației Festivalul Baroc Timișoara
Tel: +40746 146 247
 

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Biserica romano-catolică Elisabetin
Strada:
Piața Bălcescu
Cod Postal:
300229
Oras:
Timișoara
Judet:
Timiș
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Iunie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna