EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
FESTIVALUL BAROC TIMISOARA
Cand:
19.05.2019 19.00 h
Unde:
Biserica romano-catolică Elisabetin - Timișoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

FESTIVALUL BAROC TIMISOARA 2019

Asociația Festivalul Baroc Timișoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara și Asociația Timișoara Capitală Culturală 2021 oferă publicului timișorean o nouă stagiune de muzică veche în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Baroc Timișoara.

Primul recital din cadrul Stagiunii de Muzică Veche a Festivalului Baroc Timișoara ed. a VIII-a 2019 se va desfășura duminică 19 mai 2019 cu începere de la ora 19:00 în cadrul Bisericii Romano-Catolice din Elisabetin. Programul acestui recital va cuprinde pagini inedite de muzică pentru flaut baroc și teorbă, compuse în secolele XVII-XVIII.

Protagoniștii acestui recital sunt Dumitru Palagniuc (MD/RO) la flaut baroc și Caius Hera la teorbă (instrument baroc din familia lăutei). 
Intrarea la evenimentele din cadrul Stagiunii de Muzică Veche a Festivalului Baroc Timișoara ed. a VIII-a, 2019 este liberă. Donațiile pentru întreținerea și renovarea bisericii Romano-Catolice din Elisabetin sunt binevenite.
 
--
Caius Hera
Președintele Asociației Festivalul Baroc Timișoara
Tel: +40746 146 247
 

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Biserica romano-catolică Elisabetin
Strada:
Piața Bălcescu
Cod Postal:
300229
Oras:
Timișoara
Judet:
Timiș
Tara:
Tara: ro