Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
ZILELE FILMULUI JAPONEZ
Cand:
23.05.2019 - 31.05.2019 18.00 h
Unde:
Timisoara - Timisoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

ZILELE FILMULUI JAPONEZ

Vă invităm în perioada 23-24 mai și 30-31 mai, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă a Bibliotecii UPT, la ZILELE FILMULUI JAPONEZ, eveniment organizat în colaborare cu Ambasada Japoniei în România.

PROGRAM

Joi, 23 mai, ora 18.00, HAPPY FLIGHT
Filmul este despre Kazuhiro Suzuki, un copilot care încearcă să dobândească brevetul de pilot și Etsuko Saitō, un însoțitor de bord, care se află la prima sa misiune pe un avion al Nippon Airways 747-400, care zboară la Honolulu, Hawai, SUA. Dacă zborul trebuia să fie unul obișnuit, fără probleme, de această dată avionul are probleme tehnice serioase, care vor determina echipajul să ia cele mai bune măsuri pentru a ateriza în siguranță.
Regia: Shinobu Yaguchi (2008), 1h43 min.

Vineri, 24 mai, ora 18.00, SHODO GIRLS
Povestea este plasată în „Orașul hârtiei” - Shikoku Chuo din Prefectura Ehime, oraș care se mândrește cu cea mai mare producție de hârtie din Japonia. Satoko este în ultimul an la liceul din localitate și președinta clubului de caligrafie. Viața clubului și a orașului ia o nouă direcție, când Ikezawa, un nou profesor de caligrafie sosit la liceu, începe șă facă demonstrații de scriere caligrafică.
Regia : Ryûichi Inomata (2010), 1h20

Joi, 30 mai, ora 18.00, THE CHIEF OF SOUTH POLAR
Filmul este o comedie spumoasă, care are loc în condițiile climatice extreme de la Polul Sud, având printre protagoniști pe Masato Sakai, unul dintre actorii preferați ai publicului tânăr din Japonia. (www.cinemagia.ro)
Regia: Shûichi Okita (2009), 2h5min.

Vineri, 31 mai, ora 18.00, SWING GIRLS
Filmul este o comedie despre un grup de fete care formează un big band. Pelicula a câștigat numeroase premii la cea de-a 28-a ediție a Academiei Japoneze de Film, cum ar fi premiul pentru cel mai popular film și premiul de debut pentru actrițele Yuta Hiraoka și Juri Ueno.
Regia: Shinobu Yaguchi (2004), 1h45.

Partener: Asociația culturală româno-japoneză Yamato Timișoara.
Filmele sunt traduse în limba engleză.
Intrarea este liberă.

Locatie

Loc de desfășurare:
Timisoara
Strada:
diverse locatii
Cod Postal:
6
Oras:
Timisoara
Judet:
RO

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Septembrie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
      
  2
  910
272829
30      

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna