Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
COLECTIA LUNII NOIEMBRIE LA BUFNITE
Cand:
11.11.2019 - 15.11.2019 18.30 h
Unde:
Timisoara - Timisoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

Săptămâna aceasta, între 11 și 15 noiembrie 2019, se lansează la Timișoara cea mai recentă colecție a editurii Polirom, Biografii romanțate. Cu această ocazie, trei scriitori români contemporani își dau întâlnire cu cititorii din Timișoara la librăria independentă La Două Bufnițe (Piața Unirii nr. 11, intrare de pe Matei Corvin): Moni Stănilă, Bogdan-Alexandru Stănescu și Simona Antonescu. De asemenea, cei trei autori vor participa și la întâlniri cu elevi de la Colegiul Național Pedagogic ”Carmen Sylva” din Timișoara, Colegiul Național ”Ion Vidu” din Timișoara și Liceul Teoretic "David Voniga"  din Giroc.

Cele trei evenimente de lansare pentru publicul cititor au loc la librăria independent La Două Bufnițe,  după cum urmează:

 

  • Luni, 11 noiembrie 2019, la ora 18.30: Brâncuși sau cum a învățat țestoasa să zboare, de Moni Stănilă, invitat alături de autoare fiind artistul plastic Silviu Oravitzan;
  • Miercuri, 13 noiembrie 2019, la ora 18.30: Caragiale. Scrisoarea pierdută, de Bogdan-Alexandru Stănescu, invitat alături de autor fiind scriitorul și criticul literar Mircea Mihăieș;
  • Vineri, 15 noiembrie 2019, ora 17.00: Maria Tănase. O fântână pe un drum secetos, de Simona Antonescu, invitată alături de autoare este Carmen Proteasa.

 

Colecția Biografii romanțate a editurii Polirom a fost lansată oficial în luna septembrie a acestui an, prin apariția primelor trei titluri în librării: Brâncuși sau cum a învățat țestoasa să zboare, de Moni Stănilă, Caragiale. Scrisoarea pierdută, de Bogdan-Alexandru Stănescu, și Enescu. Caiete de repetiții, de Dan Coman. De asemenea, a apărut săptămâna trecută și biografia romanțată a Mariei Tănase, scrisă de Simona Antonescu.

Colecția Biografii romanțate a editurii Polirom este un proiect editorial ce se adresează tuturor celor interesați de viețile marilor personalități culturale române: viețile personalităților culturale de ieri sunt povestite de scriitorii de azi. Sculptori, pictori, compozitori, cântăreți, dramaturgi, poeți, prozatori ș.a. sunt protagoniștii acestor romane biografice, povestea fiecăruia dintre ei fiind spusă, în mod inedit, de reprezentanți ai noii generații literare.

Locatie

Loc de desfășurare:
Timisoara
Strada:
diverse locatii
Cod Postal:
6
Oras:
Timisoara
Judet:
RO

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Iulie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  
  

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna