Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
”Sit and Read”, târg de carte și de artă independentă
Cand:
16.11.2019 - 17.11.2019 12.00 h
Unde:
Timisoara - Timisoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

arta indepen 16-17 nov

Evenimentul aduce laolaltă atât artiști contemporani, cât și publicații independente, internaționale și naționale. Prima zi de târg se va încheia cu o petrecere cu DJ din Serbia și din România.

Prima ediție a târgului de carte și de artă independentă “Sit and Read” va avea loc în 16 și 17 noiembrie 2019, între orele 12:00 și 19:00, în Timișoara, la Saccade (Piața 700).

”Sit and Read” este un concept reinventat de târg de carte, care aduce laolaltă atât artiști contemporani, cât și publicații independente, internaționale și naționale, care vor prezenta timp de două zile, diferite reviste, benzi desenate, ilustrații și printuri, având ca obiectiv promovarea artei. Accesul la târg este gratuit.

Prima zi de târg, sâmbătă, 16 noiembrie, se va încheia cu o petrecere cu DJ din Serbia și din România. Petrecerea va avea loc tot în incinta spațiului de expoziție, începând cu ora 23:00, avându-i ca și invitați speciali pe Alur Duvaal (Timișoara), brak (Belgrad), Chorbika (Belgrad) și Romansoff (București). Biletul la petrecere va costa 15 lei, iar biletele se vor putea achiziționa de la intrare.

Alur Duvaal este DJ și producător din Timișoara, încă din 2011. Acesta s-a implicat în multe proiecte muzicale dedicate genului techno. Stilul său infuzează ritmuri întunecate și hipnotice, modelate elegant pentru a incita publicul la dans.

Chorbika aka Jelena Stanković, este DJ, producător, interpret și organizator de petreceri din Serbia.  Jelena este foarte activă pe scena din Belgrad, iar producțiile ei reprezintă o intersecție a genului electro cu muzica dance.

brak este duo-ul format din Vladimir Jovic și Luka Crnobrnja. Pasiunea lor comună față de muzica electronică, i-a adus împreună în 2015. Pe lângă sunetul brut a muzicii techno, aceștia abordează și alte stiluri, precum ambiental, trip-hop, disco, house și electro.

Romansoff aka Tudor Gheorghe, este DJ, producător și colecționar de muzică din București, de mai bine de 10 ani. Influențat de micile petreceri underground din anii 2000, el pune bazele propriei case de discuri Raw Tools.

Pagina evenimentului.

Locatie

Loc de desfășurare:
Timisoara
Strada:
diverse locatii
Cod Postal:
6
Oras:
Timisoara
Judet:
RO

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Iulie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  
  

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna