Română (România)English (United Kingdom)Serbian

Plimbări cu vaporaşul

PLIMBĂRI DE AGREMENT CU VAPORETTO

vaporas-smVaporaşele circulă pe Bega, de luni până vineri, în regim de transport public, după un program prestabilit. Transportul se desfăşoară între staţia Mihai Viteazu (lângă Centrala Hidroelectrică) şi staţia Ardealul (lângă Podul Modos- Freidorf) şi retur şi cuprinde 9 staţii.

Biletele se achiziţionează în vaporaş. Costul unei călătorii este de 1 leu.

Detalii staţii şi intervale de circulaţie sens aval: click aici

Detalii staţii şi intervale de circulaţie sens amonte: click aici

În zilele de sâmbătă şi duminică vaporaşele circulă din oră în oră, în regim de agrement (fără oprire în staţii), între orele 11-20:30.
În aceste zile transportul este gratuit.
Staţia de plecare şi de sosire (sâmbăta şi duminica)  este  staţia Catedrala Mitropolitană.

De asemenea, pentru diferite evenimente, vaporaşele pot fi închiriate.
Mai multe detalii găsiţi la adresa : http://www.ratt.ro/vaporetto/
sau puteţi contacta departamentul de Relaţii Publice al Societăţii de Transport Public Timisoara, la numărul de telefon: 0356 803 720.


PLIMBĂRI DE AGREMENT CU CORABIA PIRAŢILOR

corabia piratilorÎn mod special copiii din Timisoara au la dispozitie o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber - Corabia Piraţilor, cu plecare din Parcul Copiilor.
Corabia circulă după următorul program:
Luni - Vineri: 17 - 20
Sâmbătă - Duminică: 11 - 20 

Un bilet de acces pe corabie costă 10 lei (copil) si 15 lei (adult). Plimbarea durează circa 30-40 de minute, pe canalul Bega spre Uzina de Apa sau spre cartierul Iosefin.
Membrii echipajului sunt costumaţi în personajele desenului animat, Jack şi piraţii din Ţara de Nicăieri, aceştia întreţinând atmosfera şi distrându-i pe copii.

Pentru grupuri se pot face programări, se poate închiria întregul vaporaş şi în funcţie de durata închirierii se pot acorda reduceri de preţ.

Alte detalii la telefoanele: +40 730 774 577

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  August 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
   
12131415161718
19202122232425
2627 

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna