Română (România)English (United Kingdom)Serbian

TramTM Tur-Tramvaiul turistic

tramvai-turisticTramvaiul turistic TramTM Tur circulă în fiecare duminică între orele 12:00-18:00 pe traseul liniei de tramvai nr. 6, traseu ce trece în revistă cele mai importante obiective turistice ale oraşului.

Plecările sunt din oră în oră din staţia TramTm Tur din Piaţa Libertăţii. Tramvaiul are o singură oprire, la Sala Olimpia.

Tarifele pentru aceste curse sunt:
- bilet adulți - 15 lei;
- bilet copii între 7 și 14 ani - 5 lei;
- bilet copii sub 7 ani – gratuit

Pentru o mai bună organizare, în special pentru grupuri, este bine să sunaţi la numărul de telefon 0725234532 (de luni pana vineri, între orele 8-16) sau să faceţi o rezervare online la următoarea adresă: http://www.ratt.ro/rezervare/.

Grupul minim pentru efectuarea turului este de 10 persoane

Tramvaiul turistic aparţine Societăţii de Transport Public Timisoara.

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Iunie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna