Română (România)English (United Kingdom)Serbian

TramTM Tur-Tramvaiul turistic

tram1-sm

Incepând cu data de 24.05.2020 Tramvaiul Turistic (Tram-Tur) a ieșit din nou pe traseu. Tramvaiul turistic TramTM Tur circulă
în fiecare duminică între orele 12:00-18:00.

Plecările sunt din oră în oră din staţia TramTm Tur din Piaţa Libertăţii, cu revenire în Piaţa Libertăţii, fără staţii intermediare.

Traseul trece în revistă numeroase obiective turistice ale oraşului, atât din centru, cartierul Cetate, cât și din cartierele istorice Iosefin, Elisabetin și Fabric, iar circuitul durează cca 45 minute.

Tramvaiul turistic aparţine Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT).

Tramvaiul TramTur poate fi închiriat pentru diferite evenimente, având dotarea unui vagon restaurant cu sistem audio-video inclus, putându-se facilita şi serviciile unui ghid turistic autorizat.

Biletele se achiziționează în tramvai, cu plata cash sau cu cardul.

Pentru o mai bună organizare este recomandată rezervarea locurilor la numărul de telefon 0725 234 532 (sau online la  adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

Tarifele pentru aceste curse sunt:
- bilet adulți - 15 lei;
- bilet copii între 7 și 14 ani - 5 lei;
- bilet copii sub 7 ani – gratuit

Turiștii noştri care doresc să călătorească cu Tramvaiul Turistic (Tram-Tur) sunt rugați la urcarea în tramvai să respecte măsurile pentru reducerea riscului contaminării cu virusul COVID-19, prin respectarea distanțării sociale, purtarea măștii, folosirea dozatorului cu soluție dezinfectantă aflat în tramvai.
Urcarea în Tramvaiul Turistic se va face pe ușa din față iar coborârea pe ușa din spate. Înainte de a ieși în traseu Tramvaiul Turistic este dezinfectat cu ajutorul unui dispozitiv bactericid cu lumină UV precum și cu soluție de dezinfectare.

 

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  August 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
       1
  3  4  5  6  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna