Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Štampa

Evenimente curente

Event 

Title:
Expoziţie de reptile vii
When:
18.03.2010 - 25.03.2010 12.30 h
Where:
Muzeul Naţional al Banatului - Timişoara
Kategorija:
Muzeul National al Banatului

Description

Iguane, vipere, scorpioni, cameleoni, şarpe boa, crododili şi tarantule sunt câteva dintre speciile care pot fi văzute la Muzeul Banatului Timişoara, începând de joi, 18 martie. Expoziţia de reptile vii care se va deschide miercuri este cea mai mare din ţară şi cuprinde peste 60 de specii de reptile şi nevertebrate, în total aproximativ 120 de exemplare.

Toate animalele au fost născute în captivitate şi au fost admirate de vizitatori din toată ţara.

Printre vedetele expoziţiei se numără Pepino, crocodilul pitic african, ajuns la maturitate, care face parte dintr-o specie rară, puţin cunoscută de cercetători. Un alt exemplar deosebit este pitonul tigrat albinos, un şarpe de 4 metri care nu ar putea supravieţui în natură datorită culorii sale deosebite. De asemenea, veţi putea admira mai multe specii de şerpi cu clopoţei şi vipera rinocer din Africa.

Expoziţia de reptile vii va fi deschisă în 18 martie, de la ora 12.30 şi va fi la etajul al II-lea al Muzeului Banatului. Biletul de intrare este 7 lei – adulţi, 5 lei – copii şi 4 lei/persoană pentru cei care vin cu grupul. Orarul va fi de marti până duminică, între orele 10 şi 18.

Expoziţia este organizată de SC Gabonica SRL din Arad, cu o experienţă de 14 ani în domeniu şi se află a treia oară la Timişoara.

Tel contact: 0727 801 370, Bogdan Colarescu

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Muzeul Naţional al Banatului
Street:
Piaţa Huniade nr. 1 (în prezent la Bastion)
ZIP:
300002
City:
Timişoara
State:
Timiş
Country:
Country: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Septembar 2020  >>
 pon  uto  sre  čet  pet  sub  ned 
 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Za informacije o drugim programima koje finansira Evropska Unija u Rumuniji, za detaljnije informacije o članstvu Rumunije u Evropsku Uniju, pozivamo vas da posetite sajt o Predstavništu Evropske Komisije u Rumuniji.
Ovaj sajt ne predstavlja nužno zvanični stav Evropske Komisije. Odgovornost za tačnost i konzistentnost predstavljenih informacija imaju inicijatori sajta.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna