Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Štampa

Evenimente curente

Event 

Title:
Ora Pământului
When:
19.03.2016 20.30 h
Where:
Piaţa Libertăţii - Timisoara
Kategorija:
Primăria Municipiului Timișoara

Description

Municipiul Timişoara -„CAPITALĂ EARTH HOUR ROMÂNIA” în anul 2013, sărbătoreşte sâmbătă19 martie 2016, între orele 20.30-21.30, în colaborare cu WWF ROMÂNIA, „ORA PĂMÂNTULUI”, alături de  cetăţeni, organizaţii şi instituţii din peste 7.000 de oraşe de pe întreg globul.Anul acesta mesajul şi îndemnul pentru comunitatea “Earth Hour” din România este „Dăruieşte naturii din energia ta”.  
 
Pentru a marca „ORA PĂMÂNTULUI 2016”, municipalitatea timişoreană împreună cu Casa de Cultură a Municipiului organizează în Piaţa Libertăţii, cu începere de la ora 20.30, spectacolul “Elementele Nopţii”. Noua piaţă de evenimente a Timişoarei va găzdui un spectacol de foc, lumină şi muzică live, prezentat de Amaris Agni, artiştii focului şi trupa Peregrinii, menestrelii cetăţii. -ul “Aetheris-Elementele Nopţii”, prezentat de tinerii artişti timişoreni anul trecut, cu prilejul Festivalului Baroc, revine acum cu o nouă ediţie ce marchează “Ora Pământului”, în seara de 19 martie, de la ora 20.30.
 
Scopul acţiunii „Ora Pământului” este de a trage un semnal de alarmă privind amploarea actuală a efectelor încălzirii globale, de a sublinia necesitatea efortului concertat pentru reducerea poluării planetei, evenimentul fiind şi un mijloc de promovare a soluţiilor „verzi”, de combatere a schimbărilor climatice, de transmitere  către cetăţenii Timişoarei a unui mesaj ecologic şi de conştientizare a societăţilor comerciale, instituţiilor şi cetăţenilor faţă de adoptarea unei conduite ecologice în scopul gospodăririi durabile a resurselor energetice, resurse neregenerabile şi epuizabile.

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Piaţa Libertăţii
Street:
Piaţa Libertăţii
ZIP:
300086
City:
Timisoara
State:
Timis
Country:
Country: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Septembar 2020  >>
 pon  uto  sre  čet  pet  sub  ned 
 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Za informacije o drugim programima koje finansira Evropska Unija u Rumuniji, za detaljnije informacije o članstvu Rumunije u Evropsku Uniju, pozivamo vas da posetite sajt o Predstavništu Evropske Komisije u Rumuniji.
Ovaj sajt ne predstavlja nužno zvanični stav Evropske Komisije. Odgovornost za tačnost i konzistentnost predstavljenih informacija imaju inicijatori sajta.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna