Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Štampa

Evenimente curente

Event 

Title:
Teatru si jonglerii cu foc in cadrul STUDENTFEST
When:
20.05.2016 21.00 h
Where:
Piaţa Libertăţii - Timisoara
Kategorija:
Casa de Cultură a Studenţilor Timişoara

Description

Invitatie la spectacol in aer liber la Timisoara! O inedita reprezentatie de teatru si jonglerii cu foc va avea loc in Piata Libertatii.

The Last Steampunk Waltz” prezinta ciocnirea dintre doua idei opuse, in viata de zi cu zi, folosind ca exemplu un cuplu de indragostiti condusi de idei, interese si planuri de viitor diferite, care se chinuie, totusi, sa-si adapteze relatia noilor timpuri.

Ne intoarcem putin in timp si spatiu, mai exact in Anglia Victoriana a inceputului de secol XIX, in plina Revolutie Industriala. Pe de-o parte, ii avem pe cei care se adapteaza cu usurinta avalanselor de idei noi si inovatii tehnologice, cum ar fi masinariile pe baza de abur, care inlocuiesc incet-incet muncitorii din fabrici, promitand un stil de viata mai usor si un viitor stralucit. Fiecare om care dispune de ceva avere si care este interesat de stiinte e incurajat de catre aceasta noua mentalitate sa acumuleze informatii despre tot ceea ce-l inconjoara. Pe de alta parte, cum istoria ne-a dovedit de atatea ori, ii avem pe cei mai conservatori, care refuza orice e nou, vazandu-l ca pe ceva cu potential periculos si preferand ca lucrurile sa ramana ca inainte„, este prezentat spectacolul.

Evenimentul va avea loc in data de 20 mai, dupa lasarea serii, in jurul orelor 21.00, in cadrul StudentFest, un festival cu o traditie de 25 de ani de promovare a artei si culturii in randul timisorenilor.

StudentFest, ajuns acum la cea de-a 25-a editie se va desfasura, la Timisoara, in perioada 19-28 mai a.c. Vor fi 100 de evenimente culturale pentru publicul larg pe nu mai putin de 15 domenii artistice. Nu vor lipsi teatrul, arhitectura, pictura, arta stradala, fotografia, sculptura, muzica, dansul, dar si literatura, grafica ori ceramica.

La toate evenimentele din cadrul StudentFest intrarea este libera.

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Piaţa Libertăţii
Street:
Piaţa Libertăţii
ZIP:
300086
City:
Timisoara
State:
Timis
Country:
Country: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Septembar 2020  >>
 pon  uto  sre  čet  pet  sub  ned 
 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Za informacije o drugim programima koje finansira Evropska Unija u Rumuniji, za detaljnije informacije o članstvu Rumunije u Evropsku Uniju, pozivamo vas da posetite sajt o Predstavništu Evropske Komisije u Rumuniji.
Ovaj sajt ne predstavlja nužno zvanični stav Evropske Komisije. Odgovornost za tačnost i konzistentnost predstavljenih informacija imaju inicijatori sajta.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna