Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Štampa

Evenimente curente

Event 

Title:
Fratia Corbilor - Ziua turnirului
When:
12.09.2016 14.00 h
Where:
Bastionul Theresia - Timişoara
Kategorija:
Muzeul National al Banatului

Description

Spectacol interactiv de reenactment istoric, lupte medievale si muzica veche.

Sustinut de Peregrinii si Grupul de reenactment Hrafnabroethr in curtea Bastionului Theresia.

Batalia continua! Spectacolul Fratia Corbilor – Ziua Turnirului isi desfasoara partea a doua in curtea batranului bastion. Luni, 12 septembrie, de la ora 14, intampinam toamna cu o noua editie a spectacolului de reconstituire isotorica, teatru medieval, dansuri si muzica live, organizat in curtea bastionului Theresia de la Muzeul National al Banatului. Fratia Corbilor – Hrafnabroethr este un grup de reconstiturire istorica axat pe perioada evului mediu timpuriu. Razboinicii-corbi vor prezenta echipament si arme folosite in vechime si vor demonstra tehnici de lupta medievale in cadrul unor ciocniri reale, diferite fata de cele vazute in filme de majoritatea iubitorilor de istorie. Teatrul Portabil va prezenta scene incluse in trecut in stilul de spectacole numit ,, Miracole Medievale “ – teatru, dans, scene de lupta regizate, pentru a intregi atmosfera unei dupa-amieze de divertisment de moda veche. Barzii razboinici de la Pegregrinii vor insotii intregul spectacol cu muzica live, iar actorii si dansatorii de la Pegregrinii vor manui atat instrumentele cat si sabiile ca ghizi-calatori in timp. Va asteptam si va promitem o frumoasa experienta, o aventura de-a lungul a zece veacuri.

Organizatorii evenimentului sunt MUZEU NATIONAL AL BANATULUI si CONSILIUL JUDETEAN TIMIS.

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Bastionul Theresia
Street:
Hector nr. 1
ZIP:
300086
City:
Timişoara
State:
Timiş
Country:
Country: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Oktobar 2020  >>
 pon  uto  sre  čet  pet  sub  ned 
   
 

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Za informacije o drugim programima koje finansira Evropska Unija u Rumuniji, za detaljnije informacije o članstvu Rumunije u Evropsku Uniju, pozivamo vas da posetite sajt o Predstavništu Evropske Komisije u Rumuniji.
Ovaj sajt ne predstavlja nužno zvanični stav Evropske Komisije. Odgovornost za tačnost i konzistentnost predstavljenih informacija imaju inicijatori sajta.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna