Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Štampa

Evenimente curente

Event 

Title:
CONCERT PENTRU TIMISOARA
When:
08.10.2017 15.00 h
Where:
Piaţa Libertăţii - Timisoara
Kategorija:
Casa de Cultură a Municipiului Timișoara

Description

Duminică, 08 octombrie 2017, începând cu ora 15.00, în Piaţa Libertăţii, legendele rock-ului timişorean, participă la un concert caritabil pentru ajutorarea spitalelor afectate de furtuna violentă care s-a abătut duminică, 17 septembrie, asupra Timișoarei și a județului Timiș.

Evenimentul a apărut la iniţiativa domnului Ilie Stepan, liderul trupei Pro Muzica şi este sprijinit de Primăria Municipiului Timişoara, Fundaţia Politehnica Timişoara şi Asociaţia Art Protocol. Pe scenă vor fi prezente, pro bono, trupele: Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, JazzyBIT, MeltingDice, Within The Nova, Sonatic, Trupa Vest, Rock Abil, ALL Friends Band şi Skywalkers.

Preţul biletului este de 50 de lei, biletele se pot procura de la casieria Filarmonicii Banatul Timişoara, de la casieria Operei Naţionale Române şi de la punctele de intrare din Piaţa Libertăţii în ziua concertului.
Fondurile obţinute din vânzarea de bilete, sponsorizări sau donaţii vor fi folosite pentru lucrările de reparații la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș” și la Institutul de Cardiologie,  ambele afectate de urgia din 17 septembrie.

Vă invităm să ne fiți alături la concertul Împeună pentru Timișoara și în demersurile noastre de a susține cauza și scopul organizării acesteia.

afis

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Piaţa Libertăţii
Street:
Piaţa Libertăţii
ZIP:
300086
City:
Timisoara
State:
Timis
Country:
Country: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Septembar 2020  >>
 pon  uto  sre  čet  pet  sub  ned 
 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Za informacije o drugim programima koje finansira Evropska Unija u Rumuniji, za detaljnije informacije o članstvu Rumunije u Evropsku Uniju, pozivamo vas da posetite sajt o Predstavništu Evropske Komisije u Rumuniji.
Ovaj sajt ne predstavlja nužno zvanični stav Evropske Komisije. Odgovornost za tačnost i konzistentnost predstavljenih informacija imaju inicijatori sajta.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna