Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Štampa

Evenimente curente

Event 

Title:
Expoziţie de pictură Nobody´s Baby
When:
12.10.2018 19.00 h
Where:
Centrul de Arte Diverse Misc. - Timisoara
Kategorija:
Centrul de Arte Diverse Misc.

Description

Expoziţie de pictură Nobody´s Baby, Noemi-Roswita Hans

Centrul de Arte Diverse Misc. se bucură să vă invite vineri, 12 octombrie 2018, începând cu ora 19, la expoziția de pictură Nobody's Baby de către Noemi-Roswita Hans

Pentru această expoziție, Noemi-Roswita Hans a ales pictura ca mijloc predominant de expresie, cu accent pe pictura acrilică. Pictura poate dezvălui cele mai profunde adevăruri, poate aduce la lumină cele mai strălucitoare nuanțe și articula o complexitate vastă cu o intimitate care este greu de ignorat întrucât stabilește un contact imediat cu observatorul. Un mediu plastic foarte relevant pentru vremurile noastre. Această serie de lucrari se axează pe o explorare detaliată a identității feminine, incluzand trupul, erotismul, mișcările libere ale corpului, fragilitatea și moralitatea alături de investigații în psihologia feminină, camuflate de forme geometrice, linii fluide, obiecte obișnuite și structuri abstracte.

Cu un background în design, practica ei artistică este puternic înrădăcinată într-un joc accentuat de culoare și interes în linie și forme. Culorile sunt deseori asociate cu partea feminină iar liniile și formele geometrice cu partea masculină.

Scopul artistei este să stârnească o curiozitate în jurul acestor două și să creeze o relație simbiotică. Rezultatul este adesea plimbat într-o atmosferă spirituală, evidențiate prin culoare. Deși tablourile arată aparent obiecte sau forme identificabile, ele rămân atmosferice și expresive, construind în mod deliberat mister prin ceea ce rămâne nevăzut.

Noemi Roswita Hans

www.noemiroswitahans.com

www.instagram.com/noemihans

NOBODY’S BABY

Expoziția este realizată cu sprijinul Centrului de Arte Diverse Misc., cu sediul în fosta Fabrică de Țigarete din Timișoara, care își propune revitalizarea culturală a cartierului Iosefin și în același timp susținerea comunității artistice locale.

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Centrul de Arte Diverse Misc.
Street:
Splaiul Nicolae Titulescu nr. 13
ZIP:
300010
City:
Timisoara
Country:
Country: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Jul 2020  >>
 pon  uto  sre  čet  pet  sub  ned 
  
  

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Za informacije o drugim programima koje finansira Evropska Unija u Rumuniji, za detaljnije informacije o članstvu Rumunije u Evropsku Uniju, pozivamo vas da posetite sajt o Predstavništu Evropske Komisije u Rumuniji.
Ovaj sajt ne predstavlja nužno zvanični stav Evropske Komisije. Odgovornost za tačnost i konzistentnost predstavljenih informacija imaju inicijatori sajta.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna