Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Štampa

Evenimente curente

Event 

Title:
FESTIVALUL BAROC TIMISOARA
When:
19.05.2019 19.00 h
Where:
Biserica romano-catolică Elisabetin - Timișoara
Kategorija:
Timişoara

Description

FESTIVALUL BAROC TIMISOARA 2019

Asociația Festivalul Baroc Timișoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara și Asociația Timișoara Capitală Culturală 2021 oferă publicului timișorean o nouă stagiune de muzică veche în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Baroc Timișoara.

Primul recital din cadrul Stagiunii de Muzică Veche a Festivalului Baroc Timișoara ed. a VIII-a 2019 se va desfășura duminică 19 mai 2019 cu începere de la ora 19:00 în cadrul Bisericii Romano-Catolice din Elisabetin. Programul acestui recital va cuprinde pagini inedite de muzică pentru flaut baroc și teorbă, compuse în secolele XVII-XVIII.

Protagoniștii acestui recital sunt Dumitru Palagniuc (MD/RO) la flaut baroc și Caius Hera la teorbă (instrument baroc din familia lăutei). 
Intrarea la evenimentele din cadrul Stagiunii de Muzică Veche a Festivalului Baroc Timișoara ed. a VIII-a, 2019 este liberă. Donațiile pentru întreținerea și renovarea bisericii Romano-Catolice din Elisabetin sunt binevenite.
 
--
Caius Hera
Președintele Asociației Festivalul Baroc Timișoara
Tel: +40746 146 247
 

Venue

Map
Loc de desfășurare:
Biserica romano-catolică Elisabetin
Street:
Piața Bălcescu
ZIP:
300229
City:
Timișoara
State:
Timiș
Country:
Country: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Decembar 2019  >>
 pon  uto  sre  čet  pet  sub  ned 
      
     

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Za informacije o drugim programima koje finansira Evropska Unija u Rumuniji, za detaljnije informacije o članstvu Rumunije u Evropsku Uniju, pozivamo vas da posetite sajt o Predstavništu Evropske Komisije u Rumuniji.
Ovaj sajt ne predstavlja nužno zvanični stav Evropske Komisije. Odgovornost za tačnost i konzistentnost predstavljenih informacija imaju inicijatori sajta.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna