Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Štampa

Evenimente curente

Event 

Title:
Tur de Arhitectură ediția 4
When:
01.06.2019 - 28.07.2019 10.00 h
Where:
Timisoara - Timisoara
Kategorija:
Timişoara

Description

Dacă vremea o va permite, fiecărui traseu cultural îi va reveni un sfârșit de săptămână (sâmbătă și duminică). Astfel, înscrierile pentru fiecare traseu adresat tinerilor și adulților vor avea loc începând cu ziua de luni a săptămânii în care acesta urmează să fie parcurs. Înscrierile la tururile destinate copiilor sunt deschise. Locurile se alocă în funcție de ordinea înscrierii.

Vă invităm să vizitați website-ul proiectului și să vă abonați la fiecare tur pentru a fi anunțați în momentul în care vă puteți înscrie la tururi. Participarea este gratuită și are loc doar în urma înscrierii pe www.turdearhitectura.ro, în limita locurilor disponibile/tur.

Tur de arhitectură 2019 este un proiect cultural organizat de Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiş și este finanțat din taxa de timbru de arhitectură.

Venue

Loc de desfășurare:
Timisoara
Street:
diverse locatii
ZIP:
6
City:
Timisoara
State:
RO

Cauta in site


tm 2021-2023-sm

Evenimente în Timișoara

<<  Januar 2021  >>
 pon  uto  sre  čet  pet  sub  ned 
    

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Za informacije o drugim programima koje finansira Evropska Unija u Rumuniji, za detaljnije informacije o članstvu Rumunije u Evropsku Uniju, pozivamo vas da posetite sajt o Predstavništu Evropske Komisije u Rumuniji.
Ovaj sajt ne predstavlja nužno zvanični stav Evropske Komisije. Odgovornost za tačnost i konzistentnost predstavljenih informacija imaju inicijatori sajta.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna