Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
Program Teatrul Maghiar "Csiky Gergely" luna septembrie
Cand:
10.09.2020 - 26.09.2020 18.00 h
Unde:
Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” - Timișoara
Categorie:
Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely"

Descriere

program sept 2020

O LUME NE DESPARTE, regia Kaj Ádám
Monodramă interpretată de Ildikó Lanstyák, bazată pe „Scene dintr-o căsnicie” de Ingmar Bergman.
Prima variantă a spectacolului a fost montată în cadrul Festivalului "Fészfék" din Slovacia, unde a câștigat Premiul juriului și Premiul publicului.

O imagine. Un moment încremenit din paradis. Împreună, bărbatul și femeia. Un măr. O stare considerată cândva perfectă se încheie. Ruptură. Haos biblic. Femeia părăsește locul Vechiului Testament. Un pat, un umeraș, un sacou. Oare poate fi cineva înlocuit cu un obiect neînsuflețit?

Durata: 40 minute.
Locaţie: curtea fostului cinematograf Arta
Spectacolul se joacă în maghiară și va fi tradus la cască în română.
Biletele costă 16/8 lei și se pot lua la casierie sau online prin www.biletmaster.ro.
Informații și rezervări: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 0752111803.


URSULEȚUL WINNIE PUH
,
regia Kedves Emőke, text A. A. Milne
Prietenii lui Cristopher Robin, personajele dragi din Magica Pădure își trăiesc viața lor de zi cu zi fredonând melodii cu veselie. Dar ordinea din Pădure este tulburată din când în când de evenimente neobișnuite, când Winnie  trebuie salvat din cauză că a mâncat prea multă miere. În lumea Pădurii apar figuri noi. Personajele pornesc în explorarea Polului Nord. Spectacol recomandat pentru întreaga familie.

Durata: 90 minute
Locaţie: Sala Mare
Spectacolul se joacă în maghiară și va fi tradus la cască în română. Biletele costă 16/8 lei și se pot lua la casierie sau online prin www.biletmaster.ro. Informații și rezervări: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 0752111803.


TESTOSTERON
, coordonare artistică Kedves Emőke, SPECTACOL ÎN CADRUL ZILELOR CULTURALE MAGHIARE LA TIMIȘOARA
Ce caracterizează un bărbat adevărat? Muşchii? Barba şi mustaţa? Puterea? Banii? Biologia are o explicaţie simplă şi eternă: testosteronul. Şapte poveşti nu chiar atât de diferite, care până la urma urmei se dovedesc a fi o singură poveste comună despre viaţă, iubire, sexualitate şi secretele cele mai adânci ale sufletului. Povestea fiecărui personaj se conturează prin conştientizarea propriilor eşecuri legate de relaţiile cu femeile.

Durata: 2 ore
Locaţie: Sala Mare
Spectacolul se joacă în maghiară și va fi tradus la cască în română. Biletele costă 24/12 lei și se pot lua la casierie sau online prin www.biletmaster.ro. Informații și rezervări: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 0752111803.


SPECTACOLE ÎN DEPLASARE:

10 septembrie, Jimbolia: Shake Kvartett – „ZI-I!”, serată muzicală
17 septembrie, Lugoj: Shake Kvartett – „ZI-I!”, serată muzicală

 

Locatie

Harta
Loc de desfășurare:
Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely”   -   Site
Strada:
Strada Alba Iulia nr. 2
Cod Postal:
300077
Oras:
Timișoara
Judet:
Timiș
Tara:
Tara: ro

Cauta in site

logo-romana-1

Evenimente în Timișoara

<<  Octombrie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
   
 

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna