Română (România)English (United Kingdom)Serbian

EMail Imprimare

Evenimente curente

Eveniment 

Titlu:
3 Artiști - 3 Compas
Cand:
23.05.2022 - 28.05.2022 
Unde:
Centrul Multifuncțional Bastion - Timişoara
Categorie:
Timişoara

Descriere

Asociația Trei Compas are plăcerea de a vă invita la cea de a treia ediție a expoziției de artă cu scop caritabil: “3 Artiști – 3 Compas”, care se va desfășura în perioada 23-28 Mai 2022, la Centrul Multifuncțional Bastion din Timișoara.

Asociația Trei Compas s-a înființat în anul 2015, având ca scop implicarea în comunitate prin demersuri / acțiuni educative, sprijinirea persoanelor cu dizabilități, sprijinirea categoriilor de persoane defavorizate
Din anul 2018 Asociația Trei Compas a început dezvoltarea unui centru multifuncțional pentru comunitate, “Casa 3 Compas” din Văliug. Până în prezent, Casa 3 Compas a găzduit activități de: tabără școlară, tabără de creație, tabără de artă, evenimente, cursuri, întruniri moto. Periodic, Asociația Trei Compas a organizat sau a pus la dispoziție organizatorilor locația în vederea desfășurării de activități pentru persoane cu dizabilități, copii din centre de plasament sau categorii defavorizate de persoane, cu titlu gratuit.

Expoziția este deschisă zilnic în perioada 23-28 Mai, între orele 10-18.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 26.05.2022, între orele 18-20.

mai 23 28 vernisaj artisti

Locatie

Loc de desfășurare:
Centrul Multifuncțional Bastion
Strada:
str. Hector nr. 4 - Bastionul Maria Theresia
Cod Postal:
300070
Oras:
Timişoara
Judet:
Timiş
Tara:
Tara: ro

Cauta in site


tm 2021-2023-sm

Evenimente în Timișoara

<<  Iunie 2022  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  
   

Fotografii din Timișoara

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna