Română (România)English (United Kingdom)Serbian

TramTM Tur-Tramvaiul turistic

tram1-sm

Tramvaiul turistic TramTM Tur vă așteaptă
în fiecare duminică, în Piața Libertății, începând cu ora 12, la o plimbare prin Timișoara de ieri și de azi.

TramTur circulă duminica între orele 12:00-18:00.

Plecările sunt din oră în oră din staţia TramTm Tur din Piaţa Libertăţii, cu revenire în Piaţa Libertăţii, fără staţii intermediare.

Traseul trece în revistă numeroase obiective turistice ale oraşului, atât din centru, cartierul Cetate, cât și din cartierele istorice Iosefin, Elisabetin și Fabric, iar circuitul durează cca 45 minute.

Tramvaiul turistic aparţine Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT).

Pentru o mai bună organizare este recomandată rezervarea locurilor la numărul de telefon
0725 234 532 (sau online la  adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

Tarifele pentru aceste curse sunt:
- bilet adulți - 15 lei;
- bilet copii între 7 și 14 ani - 5 lei;
- bilet copii sub 7 ani – gratuit

Biletele se achiziționează în tramvai, cu plata cash sau cu cardul.

Puteți să începeți rapid și modern călătoria prin cartierele istorice ale Timișoarei şi prin achitarea contravalorii călătoriei cu Tramvaiul Turistic prin mesaj SMS, trimis la numărul 7442, disponibil în rețelele de telefonie mobilă (mai puțin Telekom), cu textul:
trama (pentru achitarea contravalorii de 15 lei a biletului unui adult) și
tramc (pentru achitarea contravalorii de 5 lei a biletului unui copil cu vârsta peste 7 ani).

Turiștii care doresc să călătorească cu Tramvaiul Turistic (Tram-Tur) sunt rugați la urcarea în tramvai să respecte măsurile pentru reducerea riscului contaminării cu virusul COVID-19, prin respectarea distanțării sociale, purtarea măștii, folosirea dozatorului cu soluție dezinfectantă aflat în tramvai.
Urcarea în Tramvaiul Turistic se va face pe ușa din față iar coborârea pe ușa din spate. Înainte de a ieși în traseu Tramvaiul Turistic este dezinfectat cu ajutorul unui dispozitiv bactericid cu lumină UV precum și cu soluție de dezinfectare.

Tramvaiul TramTur poate fi închiriat şi pentru diferite evenimente, având dotarea unui vagon restaurant cu sistem audio-video inclus, putându-se facilita şi serviciile unui ghid turistic autorizat.
Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul stpt (www.stpt.ro) sau la Relaţii publice STPT, la numărul de telefon 0356-803720.

 

 

Cauta in site


tm 2021-2023-sm

Evenimente în Timișoara

<<  Mai 2021  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     
      

Fotografii din Banat

Curs valutar

 

european-cities-marketing-logo

Pentru  informaţii despre  celelalte  programe finanţate  de  Uniunea  Europeană în România,  ca şi  pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în  Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea  şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
ukash
elektronik sigara
elektronik sigara e sigara
elips c elektronik sigara
oyunlar oyna